Hyr en lösningsarkitekt med fingertoppskänsla och nå dina mål. En bra lösningsarkitekt håller i projektets alla tekniska trådar, designar de tekniska lösningarna utifrån kända arkitekturramverk, samarbetar med ledning, beställare, arkitekter och utvecklare och ser till att IT-projektet går i mål. Oavsett om du ska ta fram nya lösningar eller avveckla gamla.

Samarbete, kommunikation och fingertoppskänsla – nyckeln till framgång

För att ro ett tekniskt projekt i mål eller att ta fram en IT-lösning som ska bli bra ur ett helhetsperspektiv, då måste det finnas ett fungerande samarbete mellan många människor. Det är här lösningsarkitekten kommer in i bilden. En duktig lösningsarkitekt kan nämligen leda övriga arkitekter och utvecklare i arbetet till en kvalitetsmässig lösning. Samtidigt ser lösningsarkitekten till att ledning och beställare förstår vad som pågår i utvecklingsarbetet och driver på för att få de beslut som behöver tas för att projektet ska gå framåt.

  • Vi vet hur viktigt det är med kommunikation åt alla håll i en organisation. Därför är vi specialister på att kommunicera komplexa IT-lösningar på ett pedagogiskt sätt till ledning, beställare och verksamhet och samtidigt få utvecklarna att förstå det viktiga affärs- och verksamhetsperspektivet. Cristin Eklund, Bloomington AB

Ansvar för helhetslösningen med energi och driv

En lösningsarkitekt med energi, driv och ledande egenskaper ser till att du får den viktiga leveransen i slutändan. Vårt arbete ger dig samtidigt ett ökat strukturkapital med nulägesbild, arkitekturmodeller och processbeskrivningar. Ser vi exempelvis att projektet saknar vissa kompetenser kan vi hjälpa dig. Vi tar fullt ansvar för helhetslösningen i samarbete med arkitekter och utvecklare i projektet och att du får kontroll över ditt IT-projekt. Kort och gott: Vi ser till att din digitala idé blir verklighet!


Står du inför förändringar och digitalisering?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Hör av dig till oss på telefon +46 72-521 31 31, maila till info@bloomington.se.

Vårt kontor hittar ni på Smörsoppsvägen 2, 663 42 Hammarö