Hyr en teknisk projektledare som brinner för det goda ledarskapet och har stor kunskap och lång erfarenhet inom tekniken. Då får alla i teamet bäst förutsättningar att kunna prestera och leverera på topp. En proffsig teknisk projektledare tar ansvar för hela utvecklingen av lösningen och ser till att teamet levererar den överenskomna lösningen och tar den rakt in i mål. Bingo!

Det goda ledarskapet

Vi brinner för att vara goda ledare som sätter teamet främst och gör allt för att teamet ska lyckas med sitt arbete. För att lyckas ser vi till att personerna i teamet kompletterar varandra och har olika styrkor. Våra tekniska projektledare leder IT-utvecklingen och arbetar för att alla i teamet kan utvecklas i sitt arbete. Lika viktigt tycker vi det är att upptäcka och hantera stress och konflikter i tid.

Ledarskap med stor vikt på kommunikation och beslutsfattande

En teknisk projektledare och utvecklingsansvarig ska kunna motivera varför en lösning görs på ett visst sätt, varför teamet arbetar på ett visst sätt och också tala om vad som kommer att levereras och när. Våra tekniska projektledare är specialister på att kommunicera komplexa IT-lösningar med både utvecklingsteam och beställare. Samtidigt driver vi på projekten genom att hantera beslutsprocessen om nya krav och lösningar som alltid dyker upp under projektets gång.

Ansvarar för den tekniska plattformen

Under utveckling gäller det exempelvis att de tekniska miljöerna finns på plats, är rätt installerade och konfigurerade med brandvägsregler och nätverkskommunikation för att test, deployment och driftssättningsarbete ska fungera. Våra tekniska projektledare tar stort ansvar för att driva och se till att arbetet löper på smidigt.

Erfarna och flexibla med projektmetodiken

På Bloomington har vi erfarenhet av många projektmetodiker och vi är flexibla med vilken som kan användas. Vi leder helt enkelt arbetet på det sätt som du önskar. Vi har erfarenhet av agila metoder såsom Scrum och Kanban men också av traditionella vattenfallsprojekt eller en mix av båda.

Det finns alltid tid för att fira framgångar och reflektera

I takt med att teamet levererar ser vi till att synliggöra och fira framgångar, leveranser och uppnådda mål för att uppmuntra och motivera ett vidare bra arbete. Vårt mål är ständig förbättring, att nå målen och inte minst – att ha riktigt roligt tillsammans med dig och dina medarbetare under resan mot målen!


Står du inför förändringar och digitalisering?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig!

Hör av dig till oss på telefon +46 72-521 31 31, maila till info@bloomington.se.

Vårt kontor hittar ni på Smörsoppsvägen 2, 663 42 Hammarö